{{ item.num }}st {{ item.wine.name }} ({{ item.wine.wine_sbart }})
Du har {{ $storage.wineNum }} {{ $storage.wineNum == 1 ? 'flaska' : 'flaskor' }} i din beställningslista

Ladda ner producentblad

Produkter


Bodegas Cristo de la Vega ligger i hjärtat av regionen La Mancha i en liten by som heter Sucuellamos. Kooperativet grundades redan 1955 av 25 vinodlare som långt tidigare inlett ett nära samarbete med varandra.

Med åren har kooperativet vuxit sig större och större. Idag, nästan 60 år efter starten 1955, är Bodegas Cristo de la Vega en modern anläggning där den senaste tekniken paras med en kunskap som gått i arv från generation till generation. I kombination med kärlek, passion och stora ansträngningar har man lyckats utveckla sin verksamhet till att producera alltmer sofistikerade viner. Det har varit ett framgångsrecept som gjort att kooperativet lyft sig till en ny, högre nivå.

Klimatet i La Mancha är kontinentalt med varma somrar, långa och kalla vintrar med en nederbörd från 300 till 400 mm per år. Det är extrema förhållanden som gynnar druvornas mognadsprocess. De druvor som odlas är airen, macabeo, verdejo, moscatel, chardonnay, sauvignon blanc, tempranillo, cabernet sauvignon, garnacha, merlot och syrah. Vissa av dem växer i vinodlingar med över 100 år gamla vinstockar.
Kommande events

2018-05-16 VINPROVNING PÅ PS MATSAL


Wine & Soul

Ett urval av drycker..
  1. Guru Vitt vin
  2. Manoella Rött vin
  3. Pintas Character Rött vin
  4. Pintas Red Rött vin
  5. Pintas Vintage Port Rött vin